Candelilla viasz

Az Euphorbia cerifera növény leveleiből nyert természetes viasz. A kozmetikai termékekben emulgeálószerként (anyagokat köt össze) és stabilizátorként (stabilizálja az emulziókat), védőréteget képez a bőrön a kiszáradástól (gyakran a rúzsok és ajakbalzsamok egyik fő összetevője)

Átalakító

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés