Jojoba olaj

A kínai simondsia vagy a kínai jojoba, más néven sivatagi dió fehér magjának préselésével nyert olaj.

A kozmetikában: leggyakrabban hatékony heggyógyításról és bőrsimításról ismert.

Nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint, mely segít megvédeni a bőrsejteket és gyulladáscsökkentő, jelentősen segíti a bőr regenerálódását és küzd a pigmentfoltok ellen.  A jojobaolajat a száraz bőr ápolásában használják, mely mélyen hidratál, simít, bőrápoló zsíros, mivel tökéletesen felszívódik és nem hagy zsíros filmréteget a bőrön. Az olajat hajápolásban is használják. 

 

Átalakító

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés