Kókusz

Illat: trópusi, gyümölcsös, diós, édes illat vaníliás és tejes aláfestéssel.
Kókuszolaj a kozmetikában:

  • a testen – tökéletesen felszívódik. Gyulladáscsökkentő hatása van. Kezeli a kiütéseket és az ekcémát, és segíti a hegek gyógyulását. Természetes antibiotikumként működik (vírusok, élesztőgombák).
  • arcra - alkalmas arcsmink eltávolítására, természetes balzsamként is használják
  • napozás utáni ápolás – nyugtatja a bőrt
  • hajra - törékeny és kócos haj kezelésére
    A kókusz egyfajta gyümölcs. Kókuszpálmán terem, leginkább a trópusokon.A kókuszvizet nem szabad összetéveszteni a kókusztejjel.
    A kókusztejet a pép préselésével nyerik, és a kókuszvíz természetesen az üregben van. Jelenleg a világ egyik legnagyobb magja,
    Botanikai szempontból a kókuszfa gyümölcse csonthéjas, nem dió.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés