Ricinusolaj

A ricinusbab (Ricinus communis) magjából nyert olaj. Az ókori Egyiptomban kozmetikai célokra használták.

- hajra, bőrre, pattanásokra, narancsbőrre, striákra, szemölcsökre, körmökre, szakállra, hegekre, pigmentfoltokra, napégette bőrre használják, Nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat (pl. E-vitamin), zsírsavakat, ásványi anyagokat, fehérjéket és egyéb anyagokat, melynek köszönhetően erős regeneráló és hidratáló hatása van

Intenzíven küzd a bőr öregedésének jelei ellen és kisimítja a finom ráncokat. Mélyen hidratál, megköti a nedvességet a bőrben és megakadályozza annak kiszáradását.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés