Tejsav

Tejsav = Lactic acid a gyümölcsben, zöldségben vagy a tejben található baktériumok erjesztésével keletkezik, az úgynevezett AHA savak közé tartozik, és szintetikus úton is előállítható.

A kozmetikában a következőket használják:

  • hámlasztó képességéért (feloldja az elhalt hámsejteket összetartó anyagokat, így puhább és fiatalabbnak tűnő bőrréteget tár fel).
  • csökkenti az öregedés első jeleit, mint a ráncok és pigmentfoltok, és egységesíti a bőr tónusát
  • beállítja a termék, a bőr és a haj pH-értékét
  • hidratáló hatása van.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés