Urea

A karbamid (urea) egy szerves vegyület, amelyet főként az öregedésgátló kozmetikumokban és a száraz és érzékeny bőr ápolására szolgáló termékekben használnak. Emlősök vizeletében fordul elő, de a kozmetikai célokra szolgáló karbamidot szintetikus úton nyerik - szervetlen anyagok reakciójával. Biztonságos és nem okoz allergiát.

Karbamid:

  • hidratáltan tartja a bőrt
  • megakadályozza a nedvesség elvesztését
  • az öregedés ellen hat
  • pufferanyagként szolgál - minimalizálja a kozmetikai termék pH-változását. A koncentrált mennyiségű karbamid ekkor megváltoztatja a bőr szerkezetét, és elősegíti a hatóanyagok jobb bejutását annak rétegeibe.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés